دریافت پاورپوینت درباره ضرورت استفاده از نمکهای تصفیه شده ید دار | 27945 alis

پاورپوینت درباره ضرورت استفاده از نمکهای تصفیه شده ید دار,پاورپوینت, درباره ,ضرورت, استفاده, از ,نمکهای, تصفیه, شده, ید, دار,

دسته بندی: Powerpoint

نوع فایل: ppt (قابل ويرايش و آماده پرينت)

تعداد اسلاید: 24 اسلاید

قسمتی از متن فایل دانلودی
•پيرامون نمك طعام

– يك ماده شيميايي به صورت بلورهاي سفيد مکعبي شکل با دانه هاي ريز يا پودر شور مزه بدون پوست

– از فرمول Nacl تبعيت مي كند
-اين ماده شيميايي جاي خاصي در سفره روزانه ما دارد و در قرآن با نام شوري هم آمده است. در احاديث هم توصيه شده در شروع هر وعده غذائي بهتر است که اول مقدار کمي نمک بخوريم.

كاربرد نمك در صنايع غذايي
– نمک ، علاوه بر اين که طعم خوبي به مواد غذايي مي دهد از رشد ميکروارگانيسم هاي نامطلوب در محصول جلوگيري مي کند و بافتهاي محصول را هم محفوظ نگه مي دارد .
-چربيها را در محصولاتي مثل سوسيس و کالباس پخش مي کند .
– در ميوه ها و سبزي هاي کنسرو شده شرايط مناسبي را براي فعاليت ميکروارگانيسم هاي مطلوب ايجاد مي کند.
•منابع استخراج نمك

نمك در طبيعت به دو صورت وجود دارد

1- محلول در آب

2- معادن سنگ نمك

كه در هر دو صورت چه به صورت استخراج شده از آب دريا و چه سنگ معدن داراي ناخالصي‌هاي فراوان است كه براي سلامتي انسان بسيار مضر است .

•ناخالصيهاي موجود در نمك

1- ناخالصيهاي محلول و نامحلول

– سولفات كلسيم (گچ) و سولفات منيزيم كه همرنگ نمك مي باشند

– گل ولاي كه باعث تيرگي رنگ نمك مي‌شود

2- فلزات سنگين

اين ناخالصي‌هاي از لحاظ مقدار در سنگ‌نمك ناچيز ، ولي از لحاظ ايجاد عوارض نامطلوب و ايجاد مسموميت در بدن انسان با اهميت مي‌باشند .

فلزات سنگين از قبيل سرب ، جيوه ، كادميوم ، آرسنيك و غيره است كه هر كدام از اين عناصر مضرات فراواني براي سلامتي بدن انسان دارند .

اين عناصر داراي خاصيت تجمع تدريجي در اندام‌هاي بدن بوده و مسموميت‌هاي مزمن و عوارض بهداشتي مختلفي براي بدن ايجاد مي‌‌نمايند .

به همين دليل ضرورت دارد اين ناخالصي‌ها طي فرآيند تصفيه از نمك خوراكي جدا گشته و نمك از لحاظ وجود اين ناخالصي‌ها به حد استاندارد و مطلوب برسد .

 

دانلود پاورپوینت درباره ضرورت استفاده از نمکهای تصفیه شده ید دار

دریــــافت فایـــل