دریافت زعفران | 27801 alis

گل زعفران,تاریخچه زعفران,کاربردهای زعفران,زعفران در ایران

مقاله‌ای 400 کلمه‌ای در مورد زعفران برایتان آماده شده است تا آن را در وب‌سایت و یا شبکه اجتماعی خود قرار دهید. این محتوا قبلاً در هیچ وبسایتی استفاده نشده است و اصطلاحاً تازه از تنور درآمده است. برای اطمینان خاطر شما، متن مبدأ نیز که به زبان انگلیسی است، در اختیار شما قرار داده می‌شود. نمونه‌ای از این محتوا در ذیل آمده است:
زعفران، کلاله‌های طلایی و تند و تیز (سازه‌های گَرده‌دار) گیاه کروکوس پاییزی (کروکوس ساتیووس) است که خشک شده و به عنوان ادویه‌ برای طعم دادن غذاها و همچنین به عنوان رنگ برای رنگ‌آمیزی غذاها و محصولات دیگر استفاده می‌شود.
Saffron, golden-coloured, pungent stigmas (pollen-bearing structures) of the autumn crocus (Crocus sativus), which are dried and used as a spice to flavour foods and as a dye to colour foods and other products

 

دانلود زعفران

دریــــافت فایـــل