دریافت طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي بسـته‌بندي عـســل | 14991 alis

طرح توجيه فني , مالي و اقتصادي,,بسـته‌بندي عـســل

طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي

بسـته‌بندي عـســل
با ظرفيت 240 تن در سال
خلاصه طرح

موضوع طرح : بسته بندي عسل به ظرفيت 240 تن در سال

محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

سرمايه گذاري كـل: 3/1714 ميليون ريال

سهم آوردة متقاضي: 3/174 ميليون ريال

سهم تسهيلات: 1540 ميليون ريال

دورة بازگشـت سرمايه: 17 ماه

مقدمــه :

عسل حاوي بيش از هفتاد ماده مفيد براي بدن انسان است. اساسا عسل از گلوكز، فروكتوز و منو ساكاريد ها ساخته شده است. همچنين عسل داراي آنزيم هاي مفيدي از جمله آميلاز، سوكراز، كاتالاز، پراكسيداز و ليپاز بوده و در رده بندي غذاهاي سرشار از آنزيمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است. ضمن اينكه مواد معدني مختلفي مانند كلسيم، سديم، پتاسيم، منيزيم، آهن، كلر، فسفر، گوگرد و يد نيز در عسل يافت مي‌شوند.

عسل به عنوان يك ماده كامل غذايي همچنين داراي انواع ويتامين ها (B1,B2,B3,B5,B6,C,E,K)، اسيدهاي آلي ( اسيد ماليك، وينيك، سيتريك، لاكتيك و اگزاليك ) و پروتئين‌ها بوده و مي‌تواند 315 تا 335 كيلوكالري انرژي ( به ازاي هر يكصد گرم ) توليد نمايد.

از ديگر سو عسل داراي خواص درماني، ضد عفوني كنندگي و حفاظت از مواد آلي در مقابل تجزيه و فساد مي‌باشد. ابن سينا دانشمند بزرگ ايران در كتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه ( تهيه شده با عسل ) مي‌نويسد :« … در هنگام زياد شدن بلغم، اندرون را تقويت، نيرو را زياد، اشتها را باز مي‌كند، عسل ، خوراكي است كه جواني را جاويدان مي‌سازد، حافظه را نيرو مي‌بخشد و گذشته را در خاطره زنده مي‌كند، انديشه را پاك و زبان را مي‌گشايد.»

كليه موارد مطروحه ، اهميت استفاده از عسل به عنوان يك ماده غذايي مقوي و همچنين دارويي طبيعي را خاطرنشان مي‌سازند. از ديگر سو با عنايت به رشد جمعيت و تنوع محصولات توليدي و بالا رفتن سطح رقابت در زمينه عرضه انواع محصولات غذايي ، بهبود مستمر كيفيت محصولات و ايجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردي هستند كه بايستي هر چه بيشتر مد نظر قرار گيرند. رعايت اين موارد مي‌تواند منجر به دسترسي آسان و ارزان مصرف كنندگان به مواد غذايي شود. طرح حاضر نيز با مد نظر داشتن « ف

 

دانلود طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي بسـته‌بندي عـســل

دریــــافت فایـــل