بررسی و دانلود مقاله تغذيه در واليبال

بررسی و دانلود مقاله تغذيه در واليبال دارای نکات کلیدی تغذيه, در, واليبال,مقاله تغذيه در واليبال

تغذيه در واليبال
قسمت اول
جمله اول: تغذيه از ويژگي هاي موجود زنده است.
جمله دوم: در گرمسير، متابوليسم بدن وابسته به قند است.
در سردسير، متابوليسم بدن وابسته به چربي است.
جمله سوم: غذاهاي قبل، حين و پس از مسابقه، بايستي با هم متفاوت باشد.
جمله چهارم: غذاي هر ملت براي خودش بهترين است.
جمله ماقبل اول: مقوله غذاها به عوامل: فرهنگي، مذهبي و اقليمي بستگي دارد.
قسمت دوم
جمله اول: جدول RDE، ميزان احتياج بدن را مشخص مي كند.
جمله دوم: انرژي يک غذاي مناسب بايد داراي:
الف: ۶٠- ٥٥ درصد از كالري موجود در غذا، بايستي مواد قندي و نشاسته اي باشد.
ب: ۲٥- ۲٠ درصد، از مواد چربي باشد:1- چربي بارز يا آشكار: مثل گوشت
2- چربي ناديدني : مثل چربي ماست و شير
ج : ۱٥- ۱٠ درصد انرژي غذا بايد از پروتئين، باشد.
جمله سوم: بيش از ۱٥درصد از وزن كل بدن مردان نبايستي داراي چربي باشد.
بيش از ۲٥ درصد از وزن كل بدن زنان نبايستي داراي چربي باشد.
جمله چهارم: نياز يک انسان ۷٠ کيلو گرمي به پروتئين ۸٠ تا ۱٠٠ گرم است.
قسمت سوم
۱- بهترين نوع غذا، غذايي است كه زود هضم است و بين ۳ تا ٥ ساعت در معده مي ماند.
۲- موادي كه شاخص قندي بالايي دارند و مزه قند ندارند. عبارتند از: برنج- ماكاروني- سيب زميني- نان
۳- بايستي وعده اصلي غذا ٤ ساعت قبل از مسابقه ميل شود.
٤- روز مسابقه نبايد غذايي ميل شود كه اسيديته خون را بالا ببرد، مثل: زرده تخم مرغ – گوشت قرمز زياد.
٥- روز مسابقه بايستي بين ۶٠ تا ۷٠ درصد به مواد قندي اختصاص داده شود و از ماست و كشك و دوغ به علت خواب آلودگي نبايد استفاده كرد.
۶- بالا رفتن اسيديته خون باعث خستگي مي شود.

نقش تغذيه در انجام ورزش واليبال

هرم غذايي ورزش
شايد فقط يک ورزشکار حرفه اي از ارزش تغذيه در انجام ورزش ها آگاه باشد و به خوبي نقش تغييراتي را که رژيم غذايي در بهبود انجام تمرينات دارد را درک کند.


دانلود مستقیم فایل